Nyheter & Kundprojekt

Ett Slitstarkt Designgolv

st-goranst-goran
golv-offentlig-miljogolv-offentlig-miljo
terazzogolvterazzogolv
terazzo-ljustterazzo-ljust

Nästan 10 år efter att den första etappen utfördes på S:t Görans sjukhus har vi nu åter fått Förtroende att installera Steno EP Terrazzo
De första etapperna utfördes mellan 2010-2013 och då direkt åt Locum via Dalkia.
Man hade tidigare stora problem med nästan årligt byte och reparation av då befintliga plastmattor i kulvertar och korridorer. RA Golv fick utföra en test yta med Steno EP Terrazzo och resultatet fick tala för sig själv!

Terrazzon har nu snart legat i 10 år utan att ha behövt några bättringar trots den stora dagliga belastningen. Under byggnation så löste vi problematiken med att inte behöva spärra av kulvertarna genom att dela gångarna på mitten och utföra en sida i taget- Under fortsatt drift av sjukhuset!

Ca 2500m² installerades utan att störa verksamheten och vi får nu tillfälle att installera ytterligare ett par hundra kvadratmeter Terrazzo åt Locum, denna gång genom Skanska Sverige AB.

Projekt fakta

Byggherre: Locum
Totalentreprenör: Skanska Sverige AB
Golvtyper: Steno EP Terrazzo
Yta: 2500m²
Facebook
Twitter
LinkedIn

Om oss

RA Golv AB startade 1967 i Halmstad och är idag en ledande entreprenör för fogfria beläggningar. Inriktning är att installera och underhålla kundanpassade lösningar byggt på noggrann behovsanalys av bruks- och funktionsegenskapskrav.

Senaste inläggen

Följ oss

Behöver du hjälp att hitta rätt golvtyp?

Våra erfarna säljare hjälper dig att ta fram en lösning efter ditt behov.

Ring oss

Halmstad: 035-16 11 80
Stockholm: 08-500 23 131
Göteborg: 031-51 37 50
Malmö: 040-21 17 60

Denna webbplats använder cookies. Läs mer här.