Nyheter & Kundprojekt

Unika Terrazzolösningar nu ännu bättre och tryggare!

terrazzotrappaterrazzotrappa

Steno Terrazzo –  godkänt enligt M1 (Emission Class for Building Materials) samt godkänt som golvbeläggning i BREEAM-systemet.

Emissionsklassificering av byggnadsmaterial          

Syftet med klassificeringen är att förbättra utvecklingen och användningen av lågemitterande byggmaterial

Olika kemikalier emitteras från byggnads- och inredningsmaterial till inomhusluft. Klassificeringen presenterar utsläppskrav för byggmaterial, fixturer och möbler utan vaddering eller textilbeläggning som används i vanliga arbetsplatser och bostäder med hänsyn till god inomhusluftkvalitet. M1 står för låga emissioner.

Steno Terrazzo från Hesselberg/Sto är inte som övriga system som är tillgängliga i marknaden. Med polymerförstärkt cement eller med ett rent härdplastsystem kan vi skapa ett Terrazzogolv med unika egenskaper.

Precis som traditionell terrazzo består systemet av färgat bindemedel och filler av marmor, annat stenmaterial, glas, krossat spegelglas och pärlemor. I vårt system kan vi erbjuda helt fogria lösningar och inget krav på lister om man inte vill ha det för designens skull. Design med färger och skräddarsydda lösningar är oändliga. Vi vill gärna presentera mer av vad vi menar med våra unika terrazzolösnngar och hoppas ni kontaktar oss för mer info.

Projekt fakta

Facebook
Twitter
LinkedIn

Om oss

RA Golv AB startade 1967 i Halmstad och är idag en ledande entreprenör för fogfria beläggningar. Inriktning är att installera och underhålla kundanpassade lösningar byggt på noggrann behovsanalys av bruks- och funktionsegenskapskrav.

Senaste inläggen

Följ oss

Behöver du hjälp att hitta rätt golvtyp?

Våra erfarna säljare hjälper dig att ta fram en lösning efter ditt behov.

Ring oss

Halmstad: 035-16 11 80
Stockholm: 08-500 23 131
Göteborg: 031-51 37 50
Malmö: 040-21 17 60

Denna webbplats använder cookies. Läs mer här.